Сьогодні американська яловичина асоціюється виключно з м'ясом найвищої якості....
Загальні правила: зберігання і обробка м'яса.
Тема щодо вибору і приготування м'яса дуже широко поширена. Однак слід знати не тільки як його добре виготовити, а й як правильно підготувати до термальній обробці....
Температура м'яса для ідеальних страв
Страви з м'яса, є досить популярними. Однак виготовити його добре не так вже й просто. При цьому це далеко не завжди пов'язане з досвідом....
Вибираємо правильно м'ясо для приготування шашлику
У чому секрет смачного шашлику? Любителі м'яса відразу дадуть відповідь - хороший рецепт, прожарювання і смачні соуси. І вони будуть праві....
Основні поради щодо вибору курятини
М'ясо курки досить давно увійшло в наше життя, ще включаючи іменовані часи застою, коли в магазинах прилавки були практично порожні. І все що можна було знайти це курей-бройлерів з Китаю....
Як вибрати яловичину для різних страв
Не можна назвати секретом той факт, що яловичина сьогодні входить в щоденний раціон великої кількості людей....
Кожен кулінар, незалежно від того, є він кухарем в дорогому ресторані, або ж готує для домашніх потреб, повинен знати про те, як важливо правильно вибирати тільки якісні продукти....