Шановні, постійні, нові і поки що тільки потенційні клієнти торгової мережі натуральних продуктів в Києві «Ріжки та Ніжки». Напередодні православного свята Великодня ми хочемо поділитися з вами двома новинами.
Перша, безпосередньо на Великдень 16 квітня і на наступний день в понеділок 17 квітня, наші магазини будуть закриті. Весь колектив нашої компанії буде відзначати головне православне свято разом з вами, тому радимо придбати кращі м'ясні та інші екологічні продукти завчасно. А вже у вівторок 18 квітня, всі магазини нашої мережі почнуть працювати в звичайному режимі. Ще один незапланований вихідний буде у нас 23 квітня.
Другою новиною буде добірка з топ-3 м'ясних страв, які ми рекомендуємо приготувати до святкового столу. Почнемо з домашньої ковбаси з трьох видів м'яса, а саме телятини, свинини і курки. М'ясо беремо в однаковій кількості, вимиваємо і дрібно ріжемо. Потім готуємо заправку з сала і часнику, їх потрібно змішати і подрібнити у блендері. Замішуємо м'ясо з заправкою і даємо настоятися хоча б годину. Після цього додаємо в фарш молоко (2 склянки на 3 кг м'яса) і 3 столові ложки манної крупи, сіль та інші спеції за смаком.
Готувати таку домашню ковбасу слід заздалегідь, тому що для ідеального смаку фарш повинен постояти в холодильнику не менше 10 годин, а краще дайте йому добу. Потім ми виймаємо його з холодильної камери (не плутати з морозильної) і даємо зігрітися до кімнатної температури. Заправляємо фарш в кишки або спеціальну харчову плівку, робимо проколи голкою і ставив в духовку приблизно на 1 годину, по 30 хвилин на кожну сторону.
Другим блюдом нашого рейтингу стане буженина в гірчиці. Головний інгредієнт - свинина, але це справа смаку і ви цілком можете взяти яловичину. Спочатку потрібно підготувати м'ясо до запікання, для цього шпігуем його дрібно нарізаним часником і перцем, після цього наберіть у шприц соєвий соус, та вводьте його в майбутню буженину, рівномірно розподіляючи по всій площі.
Тепер обсмажуємо м'ясо з усіх боків на попередньо розпеченій сковороді. Це добре відомий кулінарний прийом, який дозволяє зберегти всі соки всередині м'яса. Потім натираємо гірчицею, можна додати кмин і інші спеції на свій розсуд. Загортаємо буженину в фольгу і запікаємо, час приготування залежить від розмірів шматка м'яса.
І закриває наш топ-3 великодніх страв печінковий тор. Приготування цієї страви ділиться на два етапи. Спочатку з перекрученої печінки, борошна, перцю, яєць і солі робимо тісто, з якого смажимо коржі на майбутній тор. Потім робимо зажарку з цибулі і моркви, а після охолодження додаємо зелень, сметану і сіль, це буде наш крем. Промащуємо печінкові коржі і ставимо майже готовий торт в холодильник на 3-4 години, щоб настоявся.
Сподіваємося, що наші пропозиції щодо святкового столу допоможуть вам скласти меню на Великдень, а всі необхідні інгредієнти ви можете придбати в наших магазинах.
Коментарі
Кількість коментарів:0
Залишити коментар