Ріжки та ніжкиРіжки та ніжки - ми постачаемо найсвіжіше м'ясо для вас із села.
Доставка
x

- УМОВИ ДОСТАВКИ -

Мінімальне замовлення 700 гривень

Доставка по м.Києву, крім Деснянського р-ну.

Прийом замовлень понеділок - п'ятниця з 10-00 до 17-00

Доставка на наступний день, після замовлення, або за погодженням з менеджером, в день замовлення, понеділок - субота з 11-00 до 18-00

- ОПЛАТА ДОСТАВКИ -

При замовленні понад 1000 гривень доставка БЕЗКОШТОВНО!

Доставка в радіусі 1 км. від метро Дружби Народів - БЕЗКОШТОВНО!

При замовленні на суму до 1000 гривень, вартість доставки 80 гривень.

- ФОРМА ОПЛАТИ -

Готівкою кур'єру

Оплата карткою через термінал кур'єру

- Замовленя за номером -

0800 214777 безкоштовно з будь-якого оператора

Готуємось до початку сезону холодних страв

Шановні клієнти мережі магазинів натурального м'яса «Ріжки та Ніжки», нагадуємо вам про наближення сезону холодних страв. Ваші улюблені м'ясні страви знову опиняться на святковому столі, а всі необхідні інгредієнти можете придбати у нас.

За що ми любимо холодні м'ясні страви та закуски, звичайно, крім їх відмінного смаку і поживності? Правильно, за їх практичність, адже приготувати холодець, холодець, буженину, рулет та інші страви можна завчасно, а потім подати в потрібний момент до святкового столу. А щоб все вийшло, скористайтеся нашими порадами.

Почнемо з холодцю, в правильному рецепті якого немає ні краплі желатину з упаковки. Справжнє холодну повинно застигнути самостійно за рахунок желатину, який потрапив в бульйон з м'яса. Для приготування найкраще підійдуть свинячі ніжки, в суглобах яких багато желатину. Бульйон на холодець вариться протягом 6 годин на маленькому вогні або низької потужності для електроплит, в процесі википає як мінімум третину використовуваної води. Щоб оцінити готовність бульйону, просто зачерпніть трохи в чашку, остудіть і поставте в холодильник. Якщо він почне застигати через 10-15 хв., значить все в порядку.

Свинячі ніжки на холодець

Самі свинячі ніжки потім можна розібрати і додати в холодець, також в ньому буде використано інше м'ясо на ваш смак. Рекомендуємо спробувати холодне з м'ясом кролика. Його дієтичне м'ясо просто створено для подібних страв, не менше смачним вийде і заливне. Секрет його приготування також криється в м'ясному бульйоні, який можна зробити з дуже смачною цукрової кісточки.

М'ясо для холодних закусок

Щоб отримати прозорий бульйон першу воду слід злити, а другу очистити спеціальним способом. Для цього віночком добре збийте білок і додайте його в бульйон, доведіть блюдо до кипіння і процідіть. Після цієї процедури ваше заливне буде кристально чистим, так що доведеться подумати над його прикрасою.

Натуральне м'ясо для холодних страв

Рецептів холодного і заливного неймовірна безліч, і це ми ще не розповіли про запеченому м'ясі, рулетах та інших холодних стравах і закусках. Інгредієнти для них ви завжди можете придбати в магазинах «Ріжки та Ніжки» в Києві. Ми пропонуємо тільки натуральну, екологічно чисту і особисто перевірену продукцію.

1 5 5
Готуємось до початку сезону холодних страв
Готуємось до початку сезону холодних страв400600
Ріжки та ніжкиг. Киев, ул. Киквидзе, 15+38 (063) 787 78 87
Ріжки та ніжки150250
2017-01-28https://rizhky-ta-nizhky.com.ua/uk/blog/novyny/pochynayetsya-sezon-holodnyh-strav
Оценка: 
Середнє: 5 (1 голос)

Instagram

Приєднуйтесь до@rizhki.ta.nizhki до instagram, стежте за новинами і надходженням нового товару.

chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet woolrich outlet woolrich outlet peuterey outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet max maillot max maillot max maillot max maillot max maillot hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online