Ріжки та ніжкиРіжки та ніжки - ми постачаемо найсвіжіше м'ясо для вас із села.
Доставка
x

- На час карантину змінилися умови доставки -

Мінімальне замовлення 1000 гривень

Доставка по м.Києву, крім Деснянського р-ну.

Прийом замовлень з 11-00 до 17-00. Суботу з 11-00 до 14-00.

- ОПЛАТА ДОСТАВКИ -

Оплата доставки на час карантину 100 грн.

- ФОРМА ОПЛАТИ -

Оплата готівкою кур'єру або перерахування передоплати на карту.

Готуємо м'ясні делікатеси вдома, ніякої хімії

Клієнти мережі магазинів "Ріжки та Ніжки" знають, що ми прихильники натуральних продуктів харчування і в першу чергу це стосується м'яса. Тому вирішили підготувати для вас невелику статтю з рецептами м'ясних делікатесів, які можна легко і просто приготувати в домашніх умовах.

Готовим дома мясные деликатесы с Рожки и Ножки

Шинка зі свинини. Готується цей продукт довго, так що планувати святкове меню слід заздалегідь, але воно того варте. Знадобиться свинячий окіст або шия, вода і сіль. Як бачите, ніякої хімії для приготування цієї страви не потрібно.

Робимо сольовий розчин, для цього 100 грам солі розчиняємо в 1 літрі води. У готовому розсолі замочуємо м'ясо, час витримки 4 дня. По закінченню цього терміну ретельно промиваємо м'ясо, обертаємо харчовою плівкою і варимо при температурі 85 градусів 3 години, вода не повинна кипіти. Після варіння плівку з м'яса не знімаємо, охолоджуємо його в холодній воді і ставимо в холодильник на 3 дні.

Разом, вам буде потрібно цілий тиждень, так що розраховуйте свій час.

Сиров'ялена ковбаса. Це звучить дивно, але домашня ковбаса вийде дешевше магазинної. Звичайно, варто порівнювати з тими товарами, де дійсно є м'ясо. З інгредієнтів будемо використовувати м'ясо (зазвичай свинина і яловичина 50 на 50), шпик, сіль, чорний мелений перець, приправи за смаком, оболонка для ковбас і шпагат. Відразу попередимо, що готується така ковбаса два тижні.

Спочатку робимо фарш з дрібно посіченого м'яса і шпику, в нього додаємо сіль, перець і спеції. Фарш повинен настоятися одну ніч в холодильнику. Вранці набиваємо оболонку для ковбаси фаршем і перев'язуємо шпагатом. Отриману заготівку підвішуємо в добре вентильованому приміщенні з температурою 15 градусів і залишаємо на 2 тижні. Також можна днем ​​сушити м'ясо просто на кухні, а на ніч прибирати в холодильник. Ковбаса готова після того, як висохне приблизно в 2 рази.

Рулет з індички. Універсальна закуска, її можна подати до столу гарячою чи холодною. Беремо м'ясо індички, оливки без кісточки, болгарський перець, манну крупу, кріп, вершки і спеції за смаком.

Робимо фарш з перекрученого м'яса, манки, солі, перцю та інших спецій. Поки фарш настоюється півгодини, тонкими кільцями нарізаємо оливки і кубиками перець, рубаємо кріп. Додаємо все це в фарш і ретельно перемішуємо. З готового фаршу формуємо рулет, обертаємо фольгою і ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 160 градусів. На цьому все, подавайте гарячим або холодним на свій розсуд.

Готувати натуральні м'ясні делікатеси дуже просто. Приємного апетиту, ваші "Ріжки та Ніжки".

1 5 5
Готуємо м'ясні делікатеси вдома, ніякої хімії
Готуємо м'ясні делікатеси вдома, ніякої хімії400600
Ріжки та ніжкиг. Киев, ул. Киквидзе, 15+38 (063) 787 78 87
Ріжки та ніжки150250
2018-03-05https://rizhky-ta-nizhky.com.ua/uk/blog/recepty/gotuyemo-myasni-delikatesy-vdoma
Оценка: 
Середнє: 5 (1 голос)

Instagram

Приєднуйтесь до@rizhki.ta.nizhki до instagram, стежте за новинами і надходженням нового товару.

chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet woolrich outlet woolrich outlet peuterey outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet max maillot max maillot max maillot max maillot max maillot hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online