Ріжки та ніжкиРіжки та ніжки - ми постачаемо найсвіжіше м'ясо для вас із села.
Доставка
x

- На час карантину змінилися умови доставки -

Мінімальне замовлення 1000 гривень

Доставка по м.Києву, крім Деснянського р-ну.

Прийом замовлень з 11-00 до 17-00. Суботу з 11-00 до 14-00.

- ОПЛАТА ДОСТАВКИ -

Оплата доставки на час карантину 100 грн.

- ФОРМА ОПЛАТИ -

Оплата готівкою кур'єру або перерахування передоплати на карту.

Як правильно приготувати фарш

Найпоширенішою домашньою їжею в кожне сім'ї є: котлети, биточки, фрикадельки, тефтелі. Однак мало кому відомо, що в нашому раціоні вони з'явилися всього два століття назад. Раніше приготування різноманітних страв полягало в тому, що м'ясо варили і смажили цілими шматочками. При цьому варто відзначити, що однозначно рубане м'ясо - феноменальне відкриття! З нього можна приготувати безліч страв, як для дітей, так і для дорослих.

Фарш

Інформації щодо того де і коли придумали м'ясний фарш відсутній. При цьому в збірниках IV століття вже можна було зустріти рецепти фрикаделей з м'яса. Що стосується котлет, то дане блюдо є російським откритіем.Фарш для котлет часто виготовляють з м'яса яловичини та свинини, але часто також використовують м'ясо птиці. Фарш застосовують для начинки пирогів, пельменів і.т.д. Багато хто вважає, що фарш придумали для того щоб знайти використання м'ясні обрізки і жорсткого м'яса. Частково вони мають рацію. Але саме за рахунок нього кулінарія просунулася на крок вперед.

Як правильно вибрати м'ясо

Перед тим як вибирати м'ясо для приготування фаршу, кожна господиня повинна визначитися зі стравою. Адже для кожного з них потрібно вибирати різні шматочки м'яса. Наприклад, для відбивних краще придбати вирізку, реберну або стегнову частину тушки. Для так званих рубаних котлет використовують шийну частину яловичини і обрізки. Попередньо м'якоть необхідно очистити, потім подрібнити на м'ясорубці. Для того щоб фарш був соковитим можна додати трохи жиру, але не більше ніж 5-10% від загальної ваги фаршу.

Добавки до фаршу

При приготуванні страв з фаршу Вам можуть знадобитися різні добавки. Наприклад, такі як цибуля, часник, розмочений в молоці хліб, сіль спеції, яйця і.т.д. Завдяки ним ваші блюда стануть ще смачнішими.

При цьому необхідно знати деякі нюанси, розглянемо деякі з них:

  • в фарші для котлет хліб повинен становити не більше ніж 1/5 від загальної ваги;
  • фарш стане більш соковитим, якщо додати холодної води;
  • жорсткість котлет може зробити доданий яйце.
  • трохи масла всередині котлети зробить її смак значно краще.

Поширені страви з фаршу

Котлети. Являють собою подрібнені шматочки м'яса, які обсмажують на вогні.

Тефтелі. Страва з фаршу у вигляді великих кульок. Їх панірують у борошні, трохи обсмажують, а далі гасять в соусі. Крім м'яса, до складу може входить цибуля, спеції, яйця, рис, хліб.

Фрикаделі. Невеликі кульки з фаршу. Їх укладають в бульйон або гасять в соусі.

Рубані біфштекси. Роблять їх без хліба і тільки з яловичини.

Як правильно приготувати фарш
Як правильно приготувати фарш400600
Ріжки та ніжкиг. Киев, ул. Киквидзе, 15+38 (063) 787 78 87
Ріжки та ніжки150250
2018-10-29https://rizhky-ta-nizhky.com.ua/uk/blog/recepty/yak-pravylno-prygotuvaty-farsh
Оценка: 
Голоси відсутні

Instagram

Приєднуйтесь до@rizhki.ta.nizhki до instagram, стежте за новинами і надходженням нового товару.

chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot chaussures de foot philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet philippe model outlet woolrich outlet woolrich outlet peuterey outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet max maillot max maillot max maillot max maillot max maillot hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online